Rakennusaputyöntekijöitä keväälle 2021
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Rakennusaputyöntekijä – työmaan näkymätön sivuroolin esittäjä?

 

Ei sentään. Apumiehen rooli voi olla hyvinkin merkityksellinen työmaan kannalta. Avustavista tehtävistä esimerkiksi ulkoalueen raivaaminen ja sisätilojen siivoaminen ovat oleellisia työtehtäviä jo ihan työturvallisuuden näkökulmasta. Ilman kantomiestä seisoisi kurottaja pihassa melkoisella tuntitaksalla. Jos apumiestä ei ole työmaalla, sekin näkyy. Työmaan porukka koostuu aina eritasoista työmuurahaista, jotka tiimityöllä saavat asioita tapahtumaan. Rakennusaputyöntekijä on tärkeä osa tätä porukkaa!

Joten, jos esimerkiksi yllä olevat tehtävät sopisivat sinulle, olet ahkera, luotettava, hyväkuntoinen sekä sinulla on hyvä asenne työntekoon, niin laita meille hakemusta tulemaan.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Jyväskylän alueella, mutta jos sinulla auto, on keikkaa mahdollista saada myös muualta Keski-Suomen alueelta. Töitä tehdään arkisin 7-15.30, ja keikkojen pituudet vaihtelevat hieman työmaiden senhetkisen tarpeen mukaan.

Ainiin, työturvallisuuskortti on edellytys työmaalla työskentelyyn, joten jos sinulla ei sellaista ole, suoritathan sen ennen töiden alkua. Lisätietoja koulutuksista voit katsoa TÄÄLTÄ.

 

Kun työskentelet työmailla meidän kauttamme, olet työsuhteessa WorkPowerin kanssa. Asiakkaamme perehdyttävät sinut työtehtäviin, mutta me WorkPowerilla maksamme palkkasi, annamme työvaatteet sekä autamme sinua mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Et ole siis yksin, vaan Jyväskylän toimiston raksatiimi on tukenasi työsuhteen ajan, olit sitten aloittelija tai jo kokeneempi työntekijä. Kokemuksia meistä työnantajana voit lukea TÄSTÄ.

 

Lähetä hakemuksesi vaikka heti, haastattelemme jo hakuaikana. Kerromme haastatteluissa työkuvioista lisää.

 

Terveisin,

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737 (ma-ke)

ja

Laura Saarela, HR-konsultti

laura.saarela@workpower.fi / 040 620 2445

avainsanat: rakennusala, appari, raksa, jyväskylä, keikkatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413968
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä