Rakennusaputyöntekijöitä keikkatyöhön
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Rakennusaputyöntekijöitä keikkatyöhön PK seudulle

Yritysesittely

Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Ihmiskunta siirtyy työn ajasta tekijöiden aikaan. Me Eezyllä autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Kehitämme työpaikkoja paremmiksi ja teemme tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Autamme ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

Me Eezyllä toteutamme työelämän unelmia. Autamme teitä, jotka haluatte päättää itse missä, miten ja milloin työskentelette ja teitä, joiden ammattina on yrittää uutta ja kehittää tulevaisuuden työtä.

----------

Haluatko itse päättää työaikasi ja työtehtäväsi? Etsitkö joustavaa keikkatyötä, jota voit tehdä juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii? Eezyn kautta tämä kaikki on mahdollista.

Töitä voit tehdä oman tilanteesi mukaan joko pari kertaa kuussa tai useamman kerran viikossa. Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville 7-16 väliin. Rakennusaputyöntekijän tehtäviä voivat olla esimerkiksi kantotyöt, purkutyöt sekä muut rakennusalan avustavat työtehtävät.

Eezyn kautta on mahdollista tehdä myös muita kun rakennusalan tehtäviä keikkatyönä. 

----------

Mitä odotamme hakijalta

Suurin osa työtehtävistä ei vaadi kokemusta tai koulutusta vaan hommiin pääsee kokemattomampikin tekijä. Keikkatyö Eezyn kautta voi olla esimerkiksi ensimmäinen työpaikkasi, josta on hyvät mahdollisuudet päästä kiinni pidempiin määräaikaisuuksiin tai vakituisiin työsuhteisiin. 

Rakennusaputyöntekijöiltä edellytämme täysi-ikäisyyttä. Rakennustyömailla työskentely edellyttää työturvallisuuskorttia, joten katsomme suureksi eduksi mikäli omistat sellaisen. Aiempi kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Myös hyvä fyysinen kunto sekä voima katsotaan eduksi.

----------

 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti pääosin arkisin 7-16 välisenä aikana. Tarjoamme keikoilta aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

----------

 

Miten haet työpaikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Vain järjestelmään jätetyt hakemukset huomioidaan haussa.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Helsingin Malmin toimiston HR-konsultit:

Rosa Thomander 

050 468 3481

rosa.thomander@eezy.fi

Jerry Rappe

jerry.rappe@eezy.fi

050 5019 213

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1423137
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa