(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijöitä Joensuuhun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Koetko rakennusalan tehtävät omaksesi? Haluatko kartuttaa arvokasta työkokemusta? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt Rakennusapuun työntekijöitä asiakkaallemme Joensuuhun.

Työtehtävät voivat sisältää mm rakennussiivousta, tavaroiden kantoa, raivausta sekä kevyempiä purkutehtäviä. Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Tehtävässä vaaditaan jonkin verran kokemusta avustavista rakennusalan tehtävistä. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta asenne ratkaisee! Osaamisellasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt ja olisitko kenties sopiva työntekijä jatkamaan asiakasyrityksemme muissakin alkavissa projekteissa syksyllä. Tehtävissä edellytetään voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ainakin elokuun.

Me olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä muulloinkin kuin pelkästään tämän projektin aikana, joten haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esim. työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, koska työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä elokuun alussa. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.