(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijöitä, Helsinki (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme rakennusaputyöntekijöitä kesätöihin pääkaupunkiseudulle. 
 
Työtehtävät sisältävät rakennusaikaista siisteyden ylläpitoa ja muita rakennustyömaan avustavia tehtäviä, kuten suojausten tekoa, purkamista ja piikkausta sekä muita ammattitehtäviä edeltäviä töitä ja viimeistelytöitä hakijan omat taidot huomioon ottaen.
 
Toivomme hakijoilta motivaatiota ja reipasta työotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme aiempaa kokemusta työskentelystä rakennustyömaalla sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. 

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään. Reippaalla työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi ja osaamisestasi.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.