Rakennusaputyöntekijöille töitä!
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haemme asiakkaallemme rakennusaputyöntekijöitä Turun alueelle!

Etsimme motivoituneita ja fyysiseen työhön kykeneviä työntekijöitä eri pituisiin projekteihin Turkuun. Oikean asenteen omaavilla työt saattavat jatkua vuosia!

Työt ovat rakennusalan töitä ja työtehtävät vaihtelevat oman osaamisen/kokemuksen mukaan apumiehen töistä vaativampiin työtehtäviin. 

Vaatimuksemme hakijalle:

- Työturvallisuuskortti (tarvittaessa autamme hankkimisessa)

- Motivoitunut asenne

- Valmius pitkään työpäivään

- Jotain kokemusta rakennusalalta

Jos kiinnostuit niin laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan tai soita. Työt alkavat nopealla aikataululla ja työtä on alkuun keikkaluonteisesti jolloin voit todistaa asenteesi, jonka jälkeen mahdollisuus pitkään työsuhteeseen on olemassa.

tomi.sykko@lisapalvelu.net / 044-4272331

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499129
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Parainen, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa