(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijät
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Rakennusaputyöntekijät

Sinä, joka olet suorittanut talonrakentajan tutkinnon tai muuten hankkinut kokemusta rakennusalan avustavista tehtävistä, meillä voisi olla töitä sinulle.

Tarjoamme rakennusalan tehtäviä erilaisissa kohteissa eri puolilla Etelä-Karjalaa. Eniten työtä on tarjolla Lappeenrannan ja Imatran alueella, mutta voimme tarjota tehtäviä myös muualla Etelä-Karjalassa. Työtehtävät vaihtelevat raivaus- ja haalaustehtävistä vaativampiin tehtäviin työntekijän kokemuksen mukaan.

Toivomme sinulta hyvää, kokemusta rakennusalasta joko opintojen tai työn kautta, hyvää asennetta ja joustavuutta työtehtäviä kohtaan. Näissä tehtävissä onnistuminen vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa.

Myös voimassa oleva työturvakortti on tärkeä, sekä mikäli sinulla on auto käytössäsi, niin se mahdollistaa useampien työtehtävien vastaanottamisen.

Palkkaa maksetaan talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.eezy.fi ja klikkaa ko. työpaikkaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa viikolla 9 Hanna Anttonen ma - pe klo 8.30 - 15.30 puh. 040 307 5604, hanna.anttonen@eezy.fi.

Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.