Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2021

Hei! Meillä on haussa reipas ja hyvillä fiiliksillä varustettu tyyppi, joka kaipaa toimintaa ja liikettä työssään. Itsenäisesti työskentelevä, joka tulee myös hyvin juttuun tiimissä. Kuulostaako tutulta?

Työmaat Helsingissä kutsuvat sinua hakemaan rakennusaputyöntekijäksi! Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, muun muassa purku-, raivaus-, siivoustöitä, sekä muuta sekalaista rakennusapulaisen työtä.

Mitä haluamme sinusta:

Työssä pääset näyttämään oman tahdonvoimasi saattaa työ kunnialla loppuun, joten oikea asenne ja halu tehdä hyvää työtä on kaikista tärkein edellytys. Toinen sinua raskaammassa työnteossa auttava aspekti on jaksava fyysinen kunto, eli toivomme painavien kantamusten pysyvän hyppysissä. Katsomme etuna aikaisemman työkokemuksen rakennusalalta, mutta ei huolta, jos sinulla on motivaatio oppia, sinulla on jo pakin tärkein työkalu hallussa. Seuraavaksi sinulla täytyy olla sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, sekä vähintään 18 vuotta kestänyt elämä. Osa työmaista ei sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä, joten on plussaa, jos pääset aamulla huristelemaan autolla töihin.

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat erinomaisen mahdollisuuden tutustua, puhumattakaan arvokkaasta kokemuksesta eri työtehtävistä työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Tämän päälle saat meidän aurinkoisen ja välittvän HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Jos nämä kaikki kuulostavat sinulta, laita hakemusta tulemaan! Haastattelemme suoraan hakuajan aikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä

HR trainee Sari Kiiski
sari.kiiski@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, rakennustyö, Helsinki, 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1505341
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa