Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Moikka! Meillä on haussa hyvillä fiiliksillä varustettu tyyppi, joka kaipaa toimintaa ja liikettä työssään. Itsenäisesti toimelias, joka tulee myös hyvin juttuun tiimissä. Kuulostaako tutulta?

Työmaat Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla kutsuvat sinua hakemaan rakennusaputyöntekijäksi! Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaista puuhaa, muun muassa purku-, raivaus-, siivoustöitä, sekä muuta sekalaista rakennusapulaisen työtä.

Mitä haluamme sinusta:

Työssä päästään näyttämään oma tahdonvoimasi saattaa työ kunnialla loppuun, joten oikea asenne ja halu tehdä hyvää työtä on kaikista tärkein edellytys, oma-aloitteisuutta unohtamatta. Toinen sinua raskaammassa työnteossa auttava aspekti on jaksava fyysinen kunto, eli toivomme painavien kantamusten pysyvän hyppysissä. Katsomme etuna aikaisemman työkokemuksen rakennusalalta, mutta ei huolta, jos sinulla on motivaatio oppia, sinulla on jo pakin tärkein työkalu hallussa. Seuraavaksi sinun täytyy omata voimassa oleva työturvallisuuskortti, sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, sekä vähintään 18 vuotta kestänyt elämä. Osa työmaista ei sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä, joten on plussaa, jos pääset aamulla huristelemaan autolla töihin.

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat erinomaisen mahdollisuuden tutustua, puhumattakaan arvokkaasta kokemuksesta eri työtehtävistä työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Tämän päälle saat meidän välittävän, iloisen ja aina auttavaisen HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Jos lukemasi täsmää sinuun, laita hakemusta tulemaan! Haastattelemme suoraan hakuajan aikana ja työt alkavat sovitusti.

Lisätietoja tehtävästä:

HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, keikkatyö, rakennustyö, Helsinki, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464079
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa