Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Nautitko fyysisestä työtä? Tule meille rakennusaputyöntekijäksi! 

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusaputyöntekijöitä, joiden työtehtäviin kuuluu mm. kuormien purku, tavaroiden kantaminen, rakennusjätteen lajittelu jätelavoille sekä kokeneempien rakentajien avustaminen. Emme vaadi alan koulutusta tai aiempaa kokemusta rakennustyömaalta, sillä oikealla asenteella ja omatoimisella työnteolla voit korvata puuttuvan kokemuksen. Työmaalla vallitsee hyvä joukkuehenki mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jokainen on valmis auttamaan ja opastamaan muita tarvittaessa. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Jos et omista vielä korttia, kurkkaa avoimet korttikurssit täältä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia paremmin videohaastattelussa.
Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15.30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan (alk. 10,91e/h), matkakorvauksineen. 

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys. Tällä hetkellä työllistämme yli 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen HR-tiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Sano KYLLÄ uusille haasteille ja tule meille töihin! Lähetä hakemuksesi ja soita heti perään haastatteluaika HR-koordinaattori Jasmilta p. 040 646 2426! (Yhteydenotot arkisin klo. 9-15 välisenä aikana)

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusapumies, rakennusaputyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451932
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere