Rakennusaputyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Haemme Kuopion alueella toimiville asiakkaillemme rakennusaputyöntekijöitä keväälle ja kesälle 2021!

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi kantamista, siivoamista, raivaamista ja ammattilaisten avustamista. Tehtäviisi voi kuulua myös purkutyöt, joten kerrothan hakemuksessasi laajasti aiemmasta kokemuksestasi.

Valituksi tuleminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä tekevää työasennetta. Aiempi työkokemus rakennusalalta tai alan koulutus ovat ehdottomasti eduksesi, mutta ei ole edellytys valittavilta työntekijöiltä. Jos sinulla on oma auto käytössä, se helpottaa kauempana sijaitseville työmaille kulkemista. Reipas tekemisen meininki ja yhteistyötaidot ovat rakennusapulaiselta kaivattavia ominaisuuksia. Kerrothan hakemuksessasi myös, minkälaista kokemusta sinulla on erilaisten työkalujen ja -laitteiden käytöstä.

Työympäristöt voivat vaihdella ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30. Työt alkavat vaihtelevasti projektien startatessa kevään 2021 aikana ja kestävät toimeksiannosta riippuen päiviä, viikkoja tai jopa koko työmaan ajan. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Heidi Hämäläinen 0405589342 heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450496
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Kaavi, Lapinlahti, Rautalampi, Siilinjärvi, Suonenjoki