(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Etsitkö mielekästä työtä, jossa ei istuskella vaan päästään kunnolla tekemään töitä? Tule meille töihin! Haemme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusaputyöntekijöitä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus-, siivoustöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavaa ja tarmokasta asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta pystyt tarvittaessa toimimaan myös osana työtiimiä. Aikaisempi rakennusalan työkokemus on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä - reipas ja motivoitunut asenne ratkaisee. Edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on hyödyllistä, sillä osa työmaista sijaitsee julkisen liikenteen ulottumattomissa.

Tarjoamme sinulle:
Meillä on asiakkainamme Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä, joten työskentelemällä kauttamme saat oivan mahdollisuuden tutustua eri yrityksiin sekä erilaisiin työmaihin sekä työtehtäviin. Palkkauksen osalta noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Lisäksi tarjoamme sinulle iloisen HR-tiimimme tuen sekä turvalliset ja laadukkaat työvaatteet. Meille on sydämen asia saada sinut viihtymään WorkPowerilla mahdollisimman pitkään!

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, appari, rakennustyö, Helsinki, pääkaupunkiseutu