(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Nautitko fyysisestä työtä? Tule meille aputyöntekijäksi! 

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusaputyöntekijöitä, joiden työtehtäviin kuuluu kaikenlaiset avustavat työt rakennustyömaalla. Tehtäviä ovat mm. rakennusjätteen lajittelu jätelavoille, kuormien purku sekä kokeneempien kavereiden avustaminen. Emme välttämättä vaadi aiempaa kokemusta alalta, sillä oikealla asenteella ja omatoimisella työnteolla voit korvata puuttuvan kokemuksen. Työmaalla vallitsee hyvä joukkuehenki mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jokainen on valmis auttamaan ja opastamaan muita tarvittaessa. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Jos et omista vielä korttia, kurkkaa avoimet korttikurssit täältä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia paremmin haastattelussa.
Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15.30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan, matkakorvauksineen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja osaava WorkPowerin raksatiimi.

Sano kyllä uusille haasteille ja tule osaksi kasvutarinaamme! Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja olet heti mukana rekrytointiprosessissa!

Lisätiedot: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusmies, rakennusaputyöntekijä, rakennusala, Tampere, Pirkanmaa