(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Etsitkö mielekästä työtä, jossa ei istuskella vaan todella tehdään? Tule meille töihin! Haemme Espoossa sijaitseville työmaille luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusaputyöntekijöitä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus-, siivoustöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavaa ja tarmokasta asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta pystyt tarvittaessa toimimaan myös osana työtiimiä. Aikaisempi rakennusalan työkokemus on toivottavaa, mutta ei ole välttämätöntä, vaan reipas ja motivoitunut asenne ratkaisee. Edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä osa työmaista sijaitsee julkisen liikenteen ulottumattomissa.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, laadukkat ja turvalliset työvaatteet sekä HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Työskentelemällä meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä rakennusalan suurimpien yritysten työmaille.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat alkuvuonna 2021.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, appari, rakennustyö, Espoo, pääkaupunkiseutu