(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Etsimme asiakkaillemme reippaita ja oma-aloitteisia työntekijöitä rakennustyömaille sekä uudis- että saneerauskohteisiin Jyväskylään ja lähiseuduille.

Työnkuvaus

Rakennusaputyöntekijän työt koostuvat monipuolisista eri tehtävistä, kuten kanto-, raivaus-, purku-, suojaus- sekä siivoustöistä. Lisäksi pääset avustamaan oman osaamisesi mukaan alan ammattilaisia. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7:00-15:30.

Työn edellytykset

Aiempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, vaan tässä työssä menestyt innokkaalla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla. Lisäksi tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin. Oma auto helpottaa useammalle työmaalle kulkemista, mutta ei ole työn vaatimuksena.

Tarjoamme

Vaihtuvia työtehtäviä eri rakennustyömaakohteissa, joissa pääset verkostoitumaan alan yritysten kanssa. Tarvittavat työvaatteet ja suojavarusteet saat kauttamme. Palkkaus määräytyy talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi ja meidät saa kiinni etäyhteyksillä (kuten WhatsApp), puhelimitse ja sähköpostilla.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 15 vuoden ajan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi.

Hakuprosessi

Lähetä hakemukseksi verkkosivujemme kautta tai ota yhteyttä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla joustavasti oman tilanteesi mukaan.

Lisätietoja:

Laura Saarela, HR-konsultti

p. 040 620 2445 / laura.saarela@workpower.fi

Linda Pölkki, HR-konsultti

p. 045 125 2737 / linda.polkki@workpower.fi