(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Etsitkö mielekästä työtä, jossa ei istuskella vaan todella tehdään? Tule meille töihin! Haemme Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusaputyöntekijöitä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus-, siivoustöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavaa ja tarmokasta asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta pystyt tarvittaessa toimimaan myös osana työtiimiä. Aikaisempi rakennusalan työkokemus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä, vaan reipas ja motivoitunut asenne ratkaisee. Edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä osa työmaista sijaitsee julkisen liikenteen ulottumattomissa.

Tarjoamme sinulle:
Meillä on asiakkainamme Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä, joten työskentelemällä kauttamme saat oivan mahdollisuuden tutustua eri yrityksiin sekä erilaisiin työmaihin sekä työtehtäviin. Palkkauksen osalta noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan HR-tiimi tuen sekä turvalliset ja laadukkaar työvaatteet. Meille on sydämen asia saada sinut viihtymään WorkPowerilla mahdollisimman pitkään!

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat melko pikaisella aikataululla sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, appari, rakennustyö, Espoo, pääkaupunkiseutu