(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Etsimme nyt RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme Kuusamoon.

Työnkuvaasi kuuluu erilaiset avustavat työt rakennustyömaalla. Alan koulutuksesta ja kokemuksesta rakennustyömaalla työskentelystä on hyötyä, mutta tärkeintä on motivoitunut asenne, halu oppia uusia työtehtäviä sekä oma-aloitteinen työote. Odotamme hakijalta erilaisten rakennustyökalujen käyttökokemusta jo ennestään. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. 

Tarjoamme sinulle työpaikan vauhdikkaasta työympäristöstä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Työpanoksellasi on tärkeä rooli töiden sujuvuuden kannalta ja pääset kasvattamaan tietämystä rakennusalasta. Työt tehtään yleensä klo. 7-15 välillä arkipäivisin ja töitä on alustavasti loppu vuodeksi.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme jennika.pasula@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä