Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Oletko töitä vailla? Kiinnostaako fyysinen työ, jossa pääset samalla kasvattamaan kuntoasi töitä tehden? Haemme Espoossa sijaitseville työmaille luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusaputyöntekijöitä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus-, kanto- ja siivoustöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavaa ja tarmokasta asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta olet tarvittaessa myös tiimipelaaja. Aikaisempi rakennusalan työkokemus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä - reipas ja motivoitunut asenne ratkaisee! Edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan ja iloisen sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemusta tulemaan.

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Seitz, HR-konsultti
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, rakennustyö, appari, rakennustyömaa, Espoo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383221
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo