(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Mistä töitä? No meiltä! Etsimme reippaita rakennusaputyöntekijöitä asiakasyritystemme työmaille Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle. Tähän tehtävään et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan asenne ratkaisee!

Työnkuvaus:
Työ sisältää monipuolisesti erilaisia rakennusapulaisen tehtäviä, mm. purku-, kanto-, siivous- ja raivaustöitä sekä kokeneempien ammattimiesten avustamista. Työskentelykohteesi ovat vaihtelevia, joten pääset tutustumaan monenlaisiin työmaihin sekä työtehtäviin. Mikäli sinulta löytyy kiinnostusta ja osaamista vaativampiin työtehtäviin, on eteneminen mahdollista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet etsimämme tekijä, mikäli olet motivoitunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolle fyysinen työ ei tuota ongelmia. Olethan lisäksi luotettava ja joustava sekä noudatat sovittuja työaikoja. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, vaan tarmokas asenne ja halu oppia ovat tärkeintä. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi vaihtelevien työkohteiden vuoksi. 

Tarjoamme sinulle:
Me WorkPowerilla tarjoamme TES:n mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan, mukavan ja osaavan tiimin toimistollamme sekä monipuolisen työn, jossa pääset tutustumaan rakennusalaan sekä kehittämään itseäsi!
Työn aloitus on sopimuksen mukaan kevään ja kesän aikana.  

Laita meille rohkeasti hakemus jo tänään ja kerro itsestäsi! 

Yhteydenotot tarvittaessa:

Janita Orpana, HR-koordinaattori
janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: Helsinki, pääkaupunkiseutu, rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, appari, rakennustyö, rakennusala, kokoaikatyö, osa-aikatyö