(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Nautitko fyysisestä työstä? Tule meille aputyöntekijäksi!

Työnkuvaasi kuuluu avustavat tehtävät rakennustyömailla, joita ovat esimerkiksi kanto, raivaus, suojaus sekä muut aputyöt. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, työtä opit tekemällä ja perehdytys työtehtäviin tapahtuu työmaalla. Näissä hommissa asenne ratkaisee!

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys (jos sinulla ei korttia vielä ole, katso avoimet korttikurssit www.tyoturvallisuuskortti.fi). Työ alkaa kesäkuussa, aloitusajankohdan voimme sopia erikseen juuri sinulle sopivaksi. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15:30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Mikäli hommat hoituvat hyvin on Sinulla mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaisesti. 

Tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Järjestämme myös yhteistä tekemistä säännöllisesti työsuhde-etujemme lisäksi.

Lähetä hakemus pian! Jos tarvitset lisätietoja, niin soita Jennalle ma-pe klo 9-16 välillä p. 040 667 9544 .

Tutustu yritykseemme ja työntekijöidemme tarinoihin osoitteessa www.workpower.fi

avainsanat: raksa, appari, rakennusaputyöntekijä, tampere, pirkanmaa, työmaa