(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Etsimme oma-aloitteisia ja reippaita työntekijöitä rakennustyömaille sekä uudis- että saneerauskohteisiin asiakkaillemme Jyväskylän alueelle.

Työnkuvaus

Rakennusaputyöntekijän työt koostuvat monipuolisista eri tehtävistä, kuten kanto-, raivaus-, purku-, suojaus- sekä siivoustöistä. Lisäksi pääset avustamaan oman osaamisesi mukaan alan ammattilaisia. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7:00-15:30.

Työn edellytykset

Aiempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, vaan tässä työssä menestyt innokkaalla asenteella. Työ on ajoittain raskasta, joten hyvää fyysistä kuntoa tarvitaan. Lisäksi tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin. Oma auto helpottaa useammalle työmaalle kulkemista, mutta se ei ole työn vaatimuksena.

Tarjoamme

Vaihtuvia työtehtäviä eri rakennustyömaa kohteissa, joissa pääset verkostoitumaan alan yritysten kanssa. Tarvittavat työvaatteet ja suojavarusteet saat kauttamme. Palkkaus määräytyy talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi ja meidät saa kiinni etäyhteyksillä (kuten WhatsApp), puhelimitse ja sähköpostilla.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 15 vuoden ajan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi.

Hakuprosessi

Lähetä hakemukseksi verkkosivujemme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla joustavasti oman tilanteesi mukaan.

Lisätietoja:

Laura Saarela, HR-koordinaattori

p. 045 620 2445 / laura.saarela@workpower.fi

ja

Linda Pölkki, HR-konsultti

p. 045 125 2737 / linda.polkki@workpower.fi