Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2020

Aurinko paistaa ja energiavarastot täyttyy! Miltä kuulostaisi työskentely Tampereen raksalla rakennusaputyöntekijän hommissa? 

Me WorkPowerilla etsimme nyt uusia rakennusaputyöntekijöitä työmaalle avustamaan erilaisten materiaalien kantoihin, kuten laastisäkkien ja desibeliovien. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta alalta, sillä oikealla asenteella ja omatoimisella työnteolla voit korvata puuttuvan kokemuksen. Työmaalla vallitsee hyvä joukkuehenki mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jokainen on valmis auttamaan ja opastamaan muita tarvittaessa.

Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Normaalisti avoimet korttikurssit näet täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/pirkanmaa , mutta epidemiatilanteen vuoksi kaikki korttikurssit ovat peruttu. Älä kuitenkaan jätä tämän takia hakematta, sillä tarvittaessa me WorkPowerilla autamme sinua kortin suorittamisessa.

Työ alkaa huhtikuun alussa. Rakennustyömaalla työskennellään normaalisti arkisin klo. 7-15.30. Palkkaus rakennusalan TES mukaisesti. 

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa! Tutustu yritykseemme osoitteessa www.workpower.fi

Sano kyllä uusille haasteille ja tule osaksi kasvutarinaamme! Lähetä hakemus alla olevan linkin kautta ja soita haastatteluaikaa heti perään!

Poikkeuksellisesti pidämme haastattelut videopuhelun välityksellä.

Lisätietoja voi tiedustella HR-koordinaattori Jasmilta numerosta 040 646 2426 .

Avainsanat: raksa, rakennusaputyöntekijä, appari, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352537
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere