(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Mistä töitä? No meiltä! Etsimme juuri nyt reippaita rakennusaputyöntekijöitä asiakasyritystemme työmaille Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle. Tähän tehtävään et tarvitse aikaisempaa kokemusta, asenne ratkaisee!

Työnkuvaus:
Työ sisältää monipuolisesti erilaisia rakennusapulaisen tehtäviä, mm. purku-, kanto-, siivous- ja raivaustöitä sekä kokeneempien ammattimiesten avustamista. Työskentelykohteesi ovat vaihtelevia, joten pääset tutustumaan monenlaisiin työmaihin sekä työtehtäviin. Mikäli sinulta löytyy kiinnostusta ja osaamista vaativampiin työtehtäviin, on eteneminen mahdollista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet etsimämme tekijä, mikäli olet motivoitunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolle fyysinen työ ei tuota ongelmia. Olethan lisäksi luotettava ja joustava sekä noudatat sovittuja työaikoja. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, vaan tarmokas asenne ja halu oppia ovat tärkeintä. Edellytämme voimassaolevaa työturvakorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi vaihtelevien työkohteiden vuoksi. 

Tarjoamme sinulle:
Me WorkPowerilla tarjoamme TES:n mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan, mukavan ja osaavan tiimin toimistollamme sekä monipuolisen työn, jossa pääset tutustumaan rakennusalaan sekä kehittämään itseäsi!
Työn aloitus sopimuksen mukaan kevään 2020 aikana. Töitä on mahdollisuus tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan joko koko- tai osa-aikaisesti. 

Laita meille rohkeasti hakemus jo tänään ja kerro itsestäsi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Yhteydenotot tarvittaessa:

Janita Orpana, HR-koordinaattori
janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: Helsinki, pääkaupunkiseutu, rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, appari, rakennustyö, rakennusala, kokoaikatyö, osa-aikatyö