(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Me WorkPowerilla etsimme nyt uusia ja motivoituneita rakennusaputyöntekijöitä työskentelemään asiakasyrityksemme työmaille Tampereelle!

Rakennusaputyöntekijän työnkuva koostuu pääasiassa avustavista tehtävistä rakennustyömailla, kuten haalauksesta, suojaamisesta ja ylläpitosiivouksesta. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, työtä opit tekemällä ja perehdytys työtehtäviin tapahtuu työmaalla. Näissä hommissa asenne ratkaisee! Voimassa oleva työturvallisuuskortti on kuitenkin työllistymisen edellytys.

Työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan. Työaika raksoillamme on pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15:30. Mikäli hommat hoituvat hyvin on sinulla mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti. 

Workpower kotimainen ja luotettava työnantaja, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan! Kokemuksen tuoman syvän rintaäänen säestäminä tuemme siis työntekijöitämme jokapäiväisissä työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Kauttamme saat myös käyttöösi laadukkaat työvarusteet työsuhteesi ajaksi. Lisää WorkPowerista ja työntekijöidemme kokemuksista voit lukea nettisivuiltamme www.workpower.fi

Mikäli siis raksa-ala kiinnostaa ja työnkuvaus innostaa, hae paikkaa heti! Käsittellemme hakemuksia päivittäin hakuaikanakin.

Kysymyksiin vastailee HR-Koordinaattori Jasmi Friberg p. 040 646 2426

avainsanat: raksa, appari, rakennusaputyöntekijä, tampere, pirkanmaa, työmaa