(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Sano kyllä uusille työelämän kokemuksille! 
Tule rakentamaan urasi kasvutarinaa kanssamme nopeatempoisessa työssä!

Meillä WorkPowerilla pääset heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien oppimaan rakennusalaa käytännössä. Työtehtäviä työpäivän aikana voi olla esimerkiksi:


-raivaus- ja kantotyöt (mm. laattojen, styroksien, väliovien, ikkunoiden kantoa) 
-piikkaus
-rakennustavaran keräys sekä -lajittelu
-telineiden purkutyöt
-kirvesmiehen apuna toimimista yms.

Et tarvitse valmista kokemusta, vaan oikealla asenteella pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä. Asiakasyrityksemme työmaat sijaitsevat Tampereen alueella.

Rakennusaputyöntekijät ovat suuressa osassa työmaan toimivuutta ja työturvallisuuden ylläpitoa. Ainoa vaatimuksemme onkin voimassaoleva työturvallisuuskortti. Jos sinulla ei ole korttia vielä taskussa, käy katsomassa kurssipäivät täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/pirkanmaa. 

WorkPower on jo yli 15 vuotta työllistänyt rakennustyöntekijöitä, ja tälläkin hetkellä kauttamme työskentelee n. 200 työntekijää Tampereen raksalla! Jokainen WorkPowerin työntekijä saa itselleen sopivat ja laadukkaat työvarusteet työsuhteensa ajaksi. Lisäksi osaava raksatiimimme auttaa ja tukee työntekijöitämme päivittäisissä työasioissa! Järjestämme myös yhteistä tekemistä säännöllisesti työsuhde-etujemme lisäksi.

Liity siis tekevään joukkoomme! Kerromme haastattelussa lisää mahdollisuuksistasi ja autamme juuri sinua löytämään sinulle sopivan työn!