(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
Selekta Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Tule rakennusalalle kesätöihin!
Vahvistamme joukkojamme kesän ajaksi ja tarjolla on kymmeniä kesätyöpaikkoja rakennusalan opiskelijoille ja rakennusalasta kiinnostuneille! 

Etsimme RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ Uudenmaan alueelle.

Avustaviin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi työmaan siivousta, helppoja purkutöitä, erilaisia raivaustöitä ja tavaroiden kantamista, toisinaan tehtävät voivat olla kokeneemman kirvesmiehen avustamista. 

Kokemusta omaavana pääset tekemään esimerkiksi putoamissuojauksien ja kaiteiden rakentamista, eristystöitä, pieniä raudoituksia, piikkaus- ja purkutöitä, etuputsia, seinien/kattojen levytyksiä, valuvalmisteluja ja valuja, sekä konetyöskentelyä (kramer, bobcat, kurottaja) tai maanrakennusta!

Edellytämme työntekijöiltä reipasta ja oma-aloitteista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen osaamista. Selektalta saat laadukkaat työvarusteet, palkkauksen ammattiosaamisen mukaan ja avustamme tarvittaessa työturvakorttien hankinnassa. Laskemme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden, koska kohteet saattavat vaihtua. Aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta et siis välttämättä tarvitse, koska asenne ja motivaatio ratkaisee! 

KESÄTÖITÄ TARJOLLA 1.6.- 28.8.2020

Pidämme haastattelut Helsingissä helmi-maaliskuun aikana. Työhön valittujen kanssa voimme räätälöidä työn aloituksen/lopetukseen joustavasti mahdollisuuksiesi mukaan.