Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme ahkeria ja innokkaita työntekijöitä asiakkaillemme rakennustyömaille sekä uudis- että saneerauskohteisiin Jyväskylän alueelle.

Työnkuvaus

Rakennusaputyöntekijän työt koostuvat monipuolisista eri tehtävistä, kuten kanto-, raivaus-, suojaus- sekä siivoustöistä. Lisäksi pääset avustamaan oman osaamisesi mukaan alan ammattilaisia.

Työn edellytykset

Aiempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, vaan tässä työssä menestyt reippaalla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla. Työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin. Oma auto helpottaa useammalle työmaalle kulkemista, mutta se ei ole työn vaatimuksena.

Tarjoamme

Vaihtuvia työtehtäviä eri rakennustyömaa kohteissa, joissa pääset verkostoitumaan alan yritysten kanssa. Palkkaus määräytyy talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Meidän kauttamme saat tarvittavat työvaatteet sekä suojavarusteet. Työsuhdeasioissa sinua auttaa kolmihenkinen WorkPowerin rakennustiimi.

Hakuprosessi

Lähetä hakemukseksi verkkosivujemme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla joustavasti oman tilanteesi mukaan.

Lisätietoja:

Laura Saarela, HR-koordinaattori

p. 045 620 2445 / laura.saarela@workpower.fi

ja

Linda Pölkki, HR-konsultti

p. 045 125 2737 / linda.polkki@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot