(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.1.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään rakennustyömailla, mutta et ole vielä päässyt kerryttämään kokemusta? Ei hätää! Me etsimme nyt uusia reippaita rakennusaputyöntekijöitä Tampereen kerrostalotyömaalle.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. tavaroiden kantamista, työmaan turvallisuuden ylläpitämistä, jätteiden lajittelua sekä muita avustavia tehtäviä. Toivomme, että olet luotettava ja motivoitunut työntekijä, ja sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työ alkaa tammikuussa 2020. Työaika pääsääntöisesti arkisin klo. 7–15.30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Työ on kokoaikainen ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti.

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi kuusihenkisen raksatiimin tuen sekä laadukkaat työvarusteet koko työsuhteesi ajalle. Saat myös hyvän ja kattavan perehdytyksen työhön!

Ole rohkea ja uskalla heittäytyä! Jätä hakemus jo tänään tai soita haastatteluaikaa suoraan HR-koordinaattori Jasmilta, p. 040 646 2426. Nähdään haastattelussa!

Tutustu yritykseemme ja työntekijöiden tarinoihin osoitteessa www.workpower.fi 

Avainsanat: raksa, rakennusaputyöntekijä, appari, tampere, pirkanmaa