(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Keravalla sijaitsevaan kohteeseen rakennusaputyöntekijöitä.
Työnkuvaan kuuluu erilaisia aputyöntekijän tehtäviä, kuten kantoa, raivausta ja siivousta. Voisitko sinä olla etsimämme henkilö?

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakemamme henkilö on tehokas, hänellä on reipas ja motivoitunut ote työhön, jonka lisäksi hän on työsuhteessaan luotettava ja oma-aloitteinen. Tässä työtehtävässä aikaisempi kokemus rakennusaputyöntekijän tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työ on hyvin fyysistä, joten tarvitset voimaa ja hyvää kuntoa. Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja kohtuullista suomenkielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi. Huomaathan, että kyseisen asiakkaamme työkohde edellyttää työhön valituilta henkilöiltä laajaa turvallisuusselvitystä. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen asiakasyrityksemme parissa. Saat meiltä käyttöösi laadukkaat työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Lisäksi takaamme sinulle aidosti välittävän HR-tiimin tuen työssä menestymisesi siivittäjäksi. Hyvillä työntekijöillä on erittäin hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyrityksemme listoille. Tämä voi olla sinulle siis arvokas väylä vakituiseen työsuhteeseen! 

Hakuprosessi: 

Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä nopealla aikataululla ja työt alkavat heti, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään. Mikäli sinulla on kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä allaoleviin yhteystietoihin, kerromme mielellämme lisää. 

Lisätiedot:

Janita Orpana, HR-koordinaattori
janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: Kerava, rakennusapumies, rakennusala, rakennustyö,