(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Hämeenlinnassa sijaitsevalle työmaalle rakennusaputyöntekijöitä.
Työnkuvaan kuuluu erilaisia aputyöntekijän tehtäviä, kuten muun muassa raivausta, haalausta ja siivousta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakemallamme henkilöllä on reipas ja motivoitunut ote työhön ja hän on luotettava ja oma-aloitteinen. Huomaathan, että aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työ on fyysistä, joten siinä suoriutumiseen vaaditaan voimaa ja hyvää kuntoa. Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja kohtuullista suomenkielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen asiakasyrityksemme parissa. Tässä on mahdollisuutesi päästä tutustumaan rakennusalaan ja sen työtehtäviin, mikäli sinulla ei vielä kokemusta tältä alalta ole! Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Lisäksi takaamme sinulle aidosti välittävän HR-tiimin tuen menestymisesi siivittäjäksi. 

Hakuprosessi: 


Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä nopealla aikataululla, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään. Mikäli sinulla on kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä allaoleviin yhteystietoihin, kerromme mielellämme lisää. 

Lisätiedot:

Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi@workpower.fi

Avainsanat: Hämeenlinna, rakennusapumies, rakennusala, rakennustyö, keikkatyö,