(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Etsitkö rakennusaputyöntekijän töitä Nokialta?

Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä kauttamme asiakasyrityksemme työmaalle Nokialla! Rakennusaputyöntekijänä teet työmaan kanto- ja järjestelytöitä, purku- ja raivaushommia sekä omien taitojen mukaan kokeneempia ammattilaisia avustavia tehtäviä. Tässä työssä sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta rakennusalan töistä, asenne ratkaisee! Rakennustyömaalla työskentelyyn vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Jos sinulla ei vielä sellaista ole, suoritat sen helposti Pirkanmaalla järjestettävillä kursseilla. Järjestettävät kurssit löydät helposti osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/pirkanmaa.

Rakennustyömaalla työaika on pääosin ma-pe 7-15.30. Kauttamme sinun on kuitenkin mahdollista tehdä joustavampaa osa-aikatyötä. Aloitusajankohdasta voidaan sopia. Tämän työmaan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä muille työmaille Pirkanmaalla.

WorkPowerin kautta teet töitä joustavasti ja oman osaamisesi mukaan. Saat toimistoltamme käyttöösi työturvallisuusvarusteet ja maksamme palkkaa vähintään TES:in mukaan. Toimistollamme sinua auttaa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa rento ja osaava rakennustiimi.

Jos tämä paikka kuulostaa sinusta mielenkiintoiselta mahdollisuudelta, täytä hakemuksesi sivuillamme tai ota yhteyttä!

HR-koordinaattori Jasmi Friberg, puh. 040 646 2426, jasmi.friberg@workpower.fi.

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, Pirkanmaa, Nokia, kokoaikatyö, osa-aikatyö.