(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Onko Sinulla syksyn suunnitelmat vielä auki? Oletko pähkäillyt alanvaihtoa rakennusalalle? Mikäli nämä kysymykset jäivät mietityttämään, lue lisää! Etsimme nyt joukkoomme uusia rakennusaputyöntekijöitä Tampereelle ja naapurikuntiin!

Rakennusaputyöntekijän työ on fyysistä ja monipuolista. Voit olla aloittelija tai jo kokemusta omaava tekijä, tärkeimpänä työssä pidämme tekemisen meininkiä. Työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi rakennusaikainen siivous, raivaus, roudaus, timpurin aputehtävät tai tavarankanto. Toivomme hakijalta hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä omatoimisuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys. Auton käyttömahdollisuus eduksesi.

Työt alkavat loka-marraskuussa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo. 7-15.30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Työskentelet vuokratyösuhteessa, joten työmaiden kesto vaihtelee kohteittain. Mikäli työt sujuvat hyvin ja työ tuntuu mielenkiintoiselta on myös pidempiaikainen työsuhde mahdollinen.

Tässä on loistava tilaisuus päästä kehittämään itseäsi rakennusaputyöntekijänä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhösi, sopivat ja laadukkaat työvarusteet sekä iloisen ja luotettavan tiimin WorkPowerin toimistolta.

Jättämällä hakemuksesi aikailematta, varmistat itsellesi paremmat mahdollisuudet työllistyä. Voit myös soittaa haastatteluaikaa suoraan HR-koordinaattori Jasmilta, p. 040 646 2426. Nähdään haastattelussa!

Tutustu yritykseemme ja työntekijöidemme tarinoihin osoitteessa www.workpower.fi 

Avainsanat: raksa, rakennusaputyöntekijä, tampere, pirkanmaa