(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Pidätkö käsillä tekemisestä? Haemme nyt joukkoomme uusia motivoituneita rakennusaputyöntekijöitä!

Rakennusaputyöntekijänä pääset työskentelemään erittäin monipuolisesti. Työehtävät määräytyvät hyvin pitkälti oman halukkuutesi ja oppimiskykysi mukaan. Tehtäviäsi voivat olla esimerkiksi rakennussiivous, raivaus, roudaus, timpurin aputehtävät tai tavarankanto. Toivomme hakijalta reipasta ja rohkeaa asennetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Oikealla asenteella pärjäät varmasti ja voit työllistyä pitkäaikaisesti.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo. 7-15.30. Työskentelet vuokratyösuhteessa, joten työmaiden kesto vaihtelee kohteittain. Asiakasyritystemme työmaat sijaitsevat lähtökohtaisesti Tampereella ja lähikunnissa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys. Auton käyttömahdollisuus eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle rakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen, kattavan perehdytyksen työhösi, sopivat ja laadukkaat työvarusteet sekä iloisen ja luotettavan tiimin WorkPowerin toimistolta.

Lähetä hakemuksesi välittömästi tai soita haastatteluaikaa suoraan HR-koordinaattori Jasmilta p. 040 646 2426. Työsi voivat alkaa jo ensi viikolla. Nähdään haastattelussa!

avainsanat: rakennusaputyöntekijä, kokoaikainen, rakennusala, tampere