(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haemme asiakkaallemme Poriin rakennusaputyöntekijää erilaisiin rakennusalan keikkahommiin.

Työnkuvaus:
Työssäsi pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi kirjaimellisesti rakennusalan näköalapaikalla, sillä suurin osa kohteistamme on uudiskerrostalotyömaita. Työtehtävät pitävät sisällään mm. raivausta, rakennussiivousta, kanto- ja purkutöitä, suojausta sekä muita avustavia tehtäviä osaamistasosi mukaan. Rakennusalan koulutuksen katsomme eduksi, mutta se ei ole työllistymisen edellytys. Toivomme aikaisempaa kokemusta rakennusalalla työskentelystä, mutta hakea kannattaa, vaikkei kokemusta olisikaan vielä karttunut. Hyvä asenne ja aito halu oppia ratkaisevat!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- reippautta ja oma-aloitteisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- joustavuutta ja tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisia rakennusalan töitä ja mahdollisuuden kehittyä alalla.
Työt alkavat sopimuksen mukaan ja niiden kesto vaihtelee työmaasta ja työmaan etenemisestä riippuen. Työ sopii siis esimerkiksi myös opiskelijalle, jos koulua ei aina ole viittä päivää viikossa! Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen tai työllistyä muille asiakkaillemme. Lisäksi käytössäsi on koko työsuhteen ajan laadukkaat, turvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet ja työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Maksamme myös aina rakennusalan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Kerro siinä osaamisestasi sekä aiemmista työtehtävistäsi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Yhteystiedot:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen, 
jenni.raitanen@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: rakennusapumies, rakennus, päivätyö, lisätienesti