Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Oletko oma-aloitteinen, hyvä tiimityöskentelijä ja omaat monipuolista kokemusta rakennusalalta? Jos vastasit näihin kyllä, tämä työ on juuri sinua varten!

Etsimme asiakasyrityksellemme monitaitoisia rakennusaputyöntekijöitä Sipoossa sijaitseviin kohteisiin. Työmaat ovat pääsääntöisesti kerrostalokohteita. Tehtävässä pääset työskentelemään vaihtelevissa rakennusaputyöntekijän tehtävissä. Tähän aikaan vuodesta työ saattaa sisältää myös lumitöitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö pystyy toimimaan oma-aloitteisesti monipuolisissa rakennusaputöissä, mutta työskentelee tehokkaasti myös tiimissä. Rakennusalan kokemus on plussaa, mutta asenne ratkaisee. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä myös korkeissa paikoissa. Auton käyttömahdollisuus on suotavaa, sillä se helpottaa työmaalta toiselle siirtymistä.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä mukavan ja osaavan tiimin. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeahkolla aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Pipsa Paalama-Ernvall,
pipsa.paalama-ernvall@workpower.fi

Avainsanat: sipoo, rakennusaputyöntekijä, rakennusala, osa-aikatyö, rakennustyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1229646
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sipoo