(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Poriin rakennusaputyöntekijöitä erilaisiin rakennusalan keikkahommiin.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään mm. raivausta, rakennussiivousta, kanto- ja purkutöitä, suojausta sekä muita avustavia tehtäviä osaamistasosi mukaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta rakennustyömailta, mutta voimassaoleva työturvakortti on ehdoton. Alan koulutus ja kokemus ovat kuitenkin eduksesi. Asenne ratkaisee!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- reippautta ja oma-aloitteisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- joustavuutta ja tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisia rakennusalan töitä erilaisilla työmailla ja mahdollisuuden kehittyä alalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja niiden kesto vaihtelee työmaasta ja työmaan etenemisestä riippuen. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen tai työllistyä muille asiakkaillemme. 

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Kerro siinä osaamisestasi sekä aiemmista työtehtävistäsi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Yhteystiedot:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen, 
jenni.raitanen@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: keikkatyö, rakennusapumies, rakennus