(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Nyt haussa reippaita rakennusaputyöntekijöitä työskentelemään loppuvuodeksi asiakasyrityksemme työmaille Tampereen alueelle. Työkohteet ovat uudiskerrostalotyömaita ja ne saattavat vaihdella.

Työssäsi tulet mm. avustamaan rakennusalan ammattilaisia, kantamaan tavaroita, raivaamaan työmaa-aluetta, piikkaamaan sekä paljon muuta oman osaamisesi mukaan.

Aikaisempi kokemus rakennusalalta ja/tai rakennusalan perustutkinto ei ole välttämättömyys, mutta katsotaan eduksi. Tärkeintä työssä menestymisen kannalta on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan, hyvä fyysinen kunto sekä rehti ja luotettava luonne.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys (jos sinulla ei korttia vielä ole, katso avoimet korttikurssit www.tyoturvallisuuskortti.fi). Oman auton käyttömahdollisuus plussaa!

Aloitus sopimuksen mukaan ja töitä on mahdollisuus tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan joko osa- tai kokoaikaisesti. Työskentelyä on mahdollisuus jatkaa myös vuodenvaihteen jälkeen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään, sillä aloitamme haastattelut hakuaikana!

Lisätiedot tarvittaessa: Katja Metsäkylä 040 646 2426.

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyö, fyysinen työ