(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Kesä alkaa pikku hiljaa huokailla syksyn ensi sävelmiä ja meillä osa työntekijöistä jatkaa matkaa taas koulun penkeille. Kaikki työmaat eivät kuitenkaan ole tulleet Oulussa vielä valmiiksi, joten tarvitsemme taas uutta työvoimaa rakennuksille "kesätyöntekijöitä" korvaamaan.

Odotamme, että sinulla olisi rakennuspuolen koulutus ja työmaalta sen verran kokemusta, että uskallat ottaa omatoimisesti vastuuta aputöistä ja miksei rakennusmiehen töistäkin. Työmailla työtehtävät aluksi aputöitä, jos kokemusta ei ole vielä kerennyt paljoa kertyä ja kokemuksen mukaan pääsee tekemään vaativimpiakin töitä.

Toivomme, että sinulla on työturvallisuuskortti, sekä oma auto kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen.

Mitäpä haluaisit meistä tietää? Teemme henkilöstövuokrausta rakennuksille ja tykkäämme tehdä sitä eritavalla kuin alallamme yleensä. Lisätietoja meistä löydät netistä nettisivuiltamme ja vähän muualtakin, eikä kysyvä tieltä eksy.

Voit soittaa ja kysyä mieltä askarruttavista asioista Jounilta numerosta 0400 904 349. Hakemukset pyydämme laittamaan hakulomakkeen kautta tai sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi