(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme rakennusaputyöntekijöitä Satakunnan alueelle erilaisiin rakennusalan keikkahommiin.

Työsi pitää sisällään mm. purkutyötä, kanto- ja raivaustyötä, villoitusta, piikkausta ja muita avustavia töitä osaamisen mukaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta rakennustyömailta, mutta voimassaoleva työturvakortti on ehdoton. Alan koulutus ja kokemus ovat eduksesi. Asenne ratkaisee!

Olethan reipas, oma-aloitteinen ja olet hyvässä fyysisessä kunnossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja niiden kesto vaihtelee työmaasta ja työmaan etenemisestä riippuen. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen tai työllistyä muille asiakkaillemme. 

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Kerro siinä osaamisestasi sekä aiemmista työtehtävistäsi. Mainitse myös, onko sinulla esimerkiksi auto käytettävissä ja missäpäin Satakuntaa haluaisit/pystyisit työskentelemään. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:                                                                                                                          Henkilöstöassistentti Jenni Raitanen,
jenni.raitanen@workpower.fi