(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme rakennusalan asiakasyritystemme työmaille reippaita aputyöntekijöitä, jotka ovat valmiita lähtemään töihin lyhyelläkin varoitusajalla.

Tarjoamme sinulle monipuolista työkokemusta erilaisten yritysten työmailta. Kauttamme voit saada pitkäaikaisenkin työsuhteen käytettävyytesi mukaan. Barona on vastuullinen työnantaja, joka toimii alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työaikasi on arkisin klo 7-15.30 ja työtehtäväsi ovat muun muassa kantamista, purkamista, siivousta ja muita avustavia tehtäviä. Kehittyessäsi ja oppiessasi työmaan toimintatavoille voit päästä käsiksi yhä mielenkiintoisempiin työtehtäviin ja näyttämään taitosi vaativammissa tehtävissä ammattilaisten kanssa.

Vaadimme sinulta vain täysi-ikäisyyttä, hyvää asennetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Voimme auttaa työturvallisuuskortin hankkimisessa, mikäli et ole vielä suorittanut sitä. Kysy rohkeasti lisää!

Työmaalle päästessäsi saat meiltä työvaatteet ja tarvittavat työkalut käyttöösi, joten mitään ei tarvitse olla omasta takaa.

Aloita uusi ura rakennusalalla tai tule kesän ajaksi luomaan uutta Tamperetta hyvässä porukassa! Hae heti oheisen hakemuslomakkeen kautta, jutellaan sitten lisää.

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti