(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 ME ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Poriin rakennusaputyöntekijää maanrakennustöihin.

Työt pitävät sisällään maanrakennuspuolen avustavia työtehtäviä rakennustyömaalla. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennusalan töistä sekä kokemusta traktorin ajamisesta. Sinulla on alan koulutus tai olet oppinut työn kautta. Sinulla on voimassaoleva työturvallisuuskortti.

Olet oma-aloitteinen ja halukas oppimaan paremmaksi. Tulet toimeen porukassa ja osaat myös tehdä töitä itsenäisesti tarpeen vaatiessa. Työkalut pysyvät käsissäsi. Asenne ratkaisee!

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää arviolta kuukaudesta muutamaan kuukauteen tai puoleen vuoteen, riippuen työmaan etenemisestä. Sinulla on mahdollisuus saada pitkäaikainen työsuhde tai työllistyä muille asiakkaillemme.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi