(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä Vantaalle / KESÄ 2019
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme Vantaalle asiakkaidemme vaihteleville työmaille reippaita ja oma-aloitteisia rakennusaputyöntekijöitä kesän ajaksi.

Työnkuvaus:
Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset rakennusalan työtehtävät. Tehtävät voivat pitää sisällään myös purku-, raivaus- ja siivoustöitä. Lisäksi pääset oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan avustamaan muita rakennustyöntekijöitä erilaisissa tehtävissä.

Toivomme hakijalta:
Voit olla jo kokemusta kartoittanut rakennusalan työntekijä tai uusi alalla. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja lisäksi taskusta tulisi löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Hakuprosessi:
Aloitus voidaan sopia joustavasti esimerkiksi koulun päättymisen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kesällä rakennustyömailla, laitathan hakemuksesi tulemaan jo tänään! Motivoituneilla tekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.

Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan, mukavat työkaverit ja TES:n mukaisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Pipsa Paalama-Ernvall
pipsa.paalama-ernvall@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennusaputyöntekijä, Vantaa, kesätyö