Rakennusaputyöntekijä uudiskohteeseen
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Meillä on rakennusaputyöntekijöille töitä tarjolla! Lue alta lisää!

Rakennusaputyöntekijän työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtuvat aina työmaan vaiheiden sekä tilanteiden mukaan. Tehtäviin kuuluu mm. tavaroiden roudaukset, raivaukset, suojaukset tai vaikkapa kokeneemman kaverin avustaminen. Emme välttämättä vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, sillä oikealla asenteella ja omatoimisella työnteolla voit korvata puuttuvan kokemuksen. Suurin osa työmaista sijaitsee Tampereella, mutta kohteita löytyy myös mm. Kangasalta, Pirkkalasta, Lempäälästä ja Valkeakoskelta.

Työ alkaa sovitusti joulukuussa, tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia paremmin haastattelussa. Työaika rakennustyömailla normaalisti ma-pe klo 7-15:30. Palkan maksamme kokemuksesi mukaan rakennusalan TES:iä käyttäen. Mikäli työt sujuvat hyvin, on sinulla hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisestikin.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä ammattitaitoisen rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia ja vaihtuvia työsuhde-etuja. Käy kurkkaamassa mitä mieltä työntekijämme ovat meistä työnantajana osoitteessa: https://www.kokemuksia.fi/workpower/tyopaikkana/

Sano "KYLLÄ" uusille kokemuksille! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja olet heti mukana haussa.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: raksa, appari, aputyöntekijä, aloitteleva rakennusmies, rakennusaputyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400958
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere