Rakennusaputyöntekijä Uudellemaalle, KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Etsitkö mielekästä ja monipuolista kesätyötä kesälle 2021? Hae meille! Etsimme Uudellemaalle asiakkaidemme vaihteleville työmaille reippaita ja oma-aloitteisia rakennusaputyöntekijöitä kesän ajaksi.

Työnkuvaus:
Työtehtäviin kuuluu monipuolisia rakennusalan työtehtäviä. Tehtävät voivat pitää sisällään esimerkiksi haalausta, purku-, raivaus- ja siivoustöitä. Lisäksi pääset oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan avustamaan kokeneempia rakennustyöntekijöitä työmaan erilaisissa tehtävissä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7-15.30. 

Toivomme hakijalta:
Voit olla jo kokemusta kartoittanut rakennusalan työntekijä tai uusi alalla. Tärkeintä on reipas ja oma-aloitteinen asenne! Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja lisäksi taskusta tulisi löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työt voivat olla fyysisesti raskaita. Toivomme hakijalta motivoitunutta asennetta ja halua oppia! Auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat ympäri Uudenmaan aluetta.

Tarjoamme sinulle:
Työskentelemällä meillä saat hyvän mahdollisuuden tutustua rakennusalaan! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, mukavat ja laadukkaat työvaatteet sekä kivat työkaverit. Lisäksi mukava ja välittävä HR-tiimimme on sinun tukenasi koko työsuhteesi ajan!

Hakuprosessi:
Aloitus voidaan sopia joustavasti esimerkiksi koulun päättymisen mukaan kevään ja kesän 2021 aikana. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kesällä rakennustyömailla, laitathan hakemuksesi tulemaan jo tänään! Reippailla tekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Päivi Seitz,
paivi.seitz@workpower.fi


Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyö, rakennusaputyöntekijä, Uusimaa, Tuusula, Järvenpää, Nurmijärvi, Hyvinkää, Kerava, Vihti, Kirkkonummi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1416062
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula, Vihti, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa