(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Etsimme avustavaa rakennustyöntekijää asiakasyrityksellemme Tampereen keskustassa sijaitsevalle työmaalle. Työ alkaa nopealle aikataululla heti. Työsuhde on vuokratyösuhde ja työtä on tarjolla arviolta jouluun asti.

Työ on toimitilojen muutos-/saneeraustyötä Hallituskadulla, Tampereella. Työ alkaa vanhan purkamisella, jonka jälkeen aletaan rakentamaan uutta. Tilaan tehdään uudet väliseinä, lattiat, katot ja kaikki pinnat. Työmaalla on tarjolla alun purkutöiden lisäksi monenlaista työtä.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa rakennusalan peruskoulutusta tai vähintään aikaisempaa työkokemusta vastaavista purku- ja aputyöntekijän työtehtävistä. Lisäksi toivomme hakijalta hyvää käsityökalujen käyttötaitoa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyyn, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Tehtävä soveltuu hyvin myös työuransa alussa oleville rivakoille työntekijöille.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävistä? Paikka täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.