(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusaputyöntekijöitä Tampereelle. 

Työtehtävät sisältävät rakennusaikaista siisteyden ylläpitoa ja rakennustyömaan avustavia tehtäviä, kuten suojausten tekoa, purkamista, kantamista ja piikkausta sekä muita ammattitehtäviä edeltäviä töitä ja viimeistelytöitä hakijan omat taidot huomioon ottaen.

Toivomme hakijoilta reipasta työotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme aiempaa kokemusta työskentelystä rakennustyömaalla sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. 

Kiinnostuitko? Soita ja sovi haastattelusta tai kysy lisää: Niina Vuoksi p. 050 411 1878, tai lähetä hakemuksesi muutamassa minuutissa sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut helposti ja turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!