(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusaputyöntekijöitä Tampereelle. 

Työtehtävät sisältävät rakennusaikaista siisteyden ylläpitoa ja muita rakennustyömaan avustavia tehtäviä, kuten suojausten tekoa ja purkamista sekä muita ammattitehtäviä edeltäviä töitä ja loppuviimeistelytöitä.

Toivomme hakijoilta reipasta työskentelyasennetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.
Eduksi katsotaan rakennusalan kokemus tai koulutus. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, muttei välttämätöntä.

Työtä on tarjolla muutamiksi päiviksi tai viikoiksi kerrallaan, riippuen asiakkaan tarpeesta ja omasta tilanteestasi. Työaika on arkisin klo 7-15. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä kolmen kuukauden vuokratyösuhteella.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Anna Virtanen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, anna.virtanen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.