(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä / TALVI 2018
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme Porvoossa sijaitsevalle asiakkaamme rakennustyömaalle rakennusapulaisia tulevan talven ajalle. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten raivaus-ja siivoushommia. Työtehtävät vaihtelevat kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Odotamme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta osaat toimia myös ryhmässä. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mikäli koet olevasi etsimämme täysi-ikäinen henkilö, täytäthän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse:

Päivi Seitz, Henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi