(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä, SYKSY 2020
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Ovatko syksyn ja talven työnäkymäsi vielä epävarmoja? Tule meille töihin! Haemme koko pääkaupunkiseudun alueella sijaitseville työmaille luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusaputyöntekijöitä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus-, siivoustöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavaa ja tarmokasta asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta pystyt tarvittaessa toimimaan myös osana työtiimiä. Aikaisempi rakennusalan työkokemus on toivottavaa, mutta ei ole välttämätöntä, vaan reipas ja motivoitunut asenne ratkaisee. Edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä osa työmaista sijaitsee julkisen liikenteen ulottumattomissa.

Tarjoamme sinulle:
Meillä on asiakkainamme Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä, joten työskentelemällä kauttamme saat oivan mahdollisuuden tutustua eri yrityksiin sekä erilaisiin työmaihin sekä työtehtäviin. Palkkauksen osalta noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan HR-tiimi tuen sekä turvalliset työvaatteet. Meille on sydämen asia saada sinut viihtymään WorkPowerilla mahdollisimman pitkään!

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn 2020 aikana. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, appari, rakennustyö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa, Espoo