(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä, syksy 2019
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Etsimme syys- ja talvikaudelle rakennusaputyöntekijöitä!

Jos suunnitelmasi ovat vielä auki syksylle, meillä on tarjolla sinulle mahdollisuus työskennellä kauttamme rakennustyömailla ympäri Pirkanmaan. Asiakasyrityksinä meiltä löytyy niin pieniä kuin suuriakin rakennusalan vaikuttajia. Tässä on sinulle tilaisuus päästä kartuttamaan kokemustasi sekä verkostoitumaan rakennusalan ammattilaisten kanssa.

Rakennusapumiehenä teet rakennustyömaan avustavia tehtäviä, kuten kanto-, raivaus- ja purkutyötä. Pääset myös oppimaan ja tekemään kokeneempien rakennusmiesten kanssa heidän tehtävistään. Työ sopii kokemattomalle tai rakennusalalla jo hieman kokemusta kerryttäneelle tekijälle. Toivommekin hakijalta innokasta ja tekevää asennetta, sekä oma-aloitteisuutta tehdä töitä itsenäisesti. Vaadimme työhön voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Työaika on rakennustyömaalla pääosin ma-pe 7-15.30. Meidän kauttamme voit kuitenkin tehdä töitä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan osa- tai kokoaikaisesti. Työn aloituksesta voidaan sopia joustaen.

WorkPowerilta saat käyttöösi laadukkaat rakennustyömaalla vaadittavat työturvallisuusvarusteet, auttavan ja osaavan tiimin toimistollamme sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön rakennusalalla. 

Laita meille hakemus jo tänään ja kerro itsestäsi! Haastattelemme jo hakuaikana.

Yhteydenotot tarvittaessa:

HR-koordinaattori Jasmi p. 040 646 2426.

Avainsanat: rakennusaputyöntekijä, rakennusala, syksy, Tampere