Rakennusaputyöntekijä, syksy 2019
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Onko Sinulla syksyn suunnitelmat vielä auki? Tule meille töihin! Etsimme syys- ja talvikaudelle reippaita rakennusaputyöntekijöitä asiakasyrityksemme työmaille Tampereelle ja sen lähialueille.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia tehtäviä mm. purku-, kanto- ja raivaustöitä sekä kokeneempien ammattimiesten avustamista. Olet etsimämme tekijä, mikäli olet sähäkkä työnnälkäinen kaveri, jolle fyysinen työ ei tuota ongelmia! Olethan lisäksi luotettava ja joustava sekä noudatat sovittuja työaikoja.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys (mikäli sinulla ei korttia vielä ole, katso avoimet kurssit www.tyoturvallisuuskortti.fi). Oman auton käyttömahdollisuus plussaa!

Työn aloitus sopimuksen mukaan syksyllä 2019. Töitä on mahdollisuus tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan joko koko- tai osa-aikaisesti. 

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle TES:sin mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan, mukavan ja osaavan tiimin toimistollamme sekä monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi!

Laita meille hakemus jo tänään ja kerro itsestäsi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Yhteydenotot tarvittaessa:

Hr-koordinaattori Jasmi Friberg

jasmi.friberg@workpower.fi / 040 646 2426

Avainsanat: rakennusaputyöntekijä, appari, syksy, tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280765
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere